Lucky bowl Stockholm

Som ni vet var jag och P ute i lördags för att fira min födelsedag. Vi bowlade och åt middag på ett ställe här i Stockholm som heter Lucky Bowl, Har ni varit där? Det var första gången jag var där och mitt första intryck var jättebra!

Deras hamburgare, sås som typ va aioli och pommes var gudomliga! De var så himla goda!! Jag skojar inte, de kan ha varit en av de bästa jag ätit, utan att överdriva! Vart finns den godaste burgaren ni ätit? Let me know så jag också kan prova den.

På sidan om restaurangen låg deras bowlingbanor och det var ny renoverade. Vilket som betyder vita, fräscha och sneda. Ja du läste rätt, sneda. Banorna eller iallafall den banan vi var på var sne. När klotet var i slutet på banan, närmst käglorna, svängde de höger. Inte litegrann utan rejält mycket. Det var så himla svårt att spela men vi körde på ändå. Och nej till alla er som tror att jag skriver så för att jag är en dålig förlorare är fel. Banan var på riktigt sne och det är otroligt tråkigt att betala för saker som är trasiga eller inte är som de ska vara. Visst jag förlorade men skyller inte de på banan, eller jo kanske lite haha.

Skorna var som nya, jag tror inte att det är så många som har använt de så de var hårda och obekväma. Precis som bowlingskor ska vara hehe. Men jag måste säga att jag gillade hur de såg ut till min outfit, det blev galet snyggt. Och unikt såklart!

Nu till minuspoängen Lucky får och det är att det såg ut som om stället var stängt. Jag och P gick förbi entrén med GPS i handen och letade som två galningar... Det var så pinsamt när vi yrade runt där hahah. Deras personal var två unga tjejer som lekte runt i baren och en haltande man som var otrevlig. Jag pratade med personalen om att banan var sne och istället för att erbjuda oss en ny banan skulle de stå och argumentera emot mig. Speciellt mannen. Det var inte direkt mycket folk där, så de hade möjligheten att ge oss en annan bana. Det är också ett minus, de var knappt några där. Det var jag och P och ett tjejgäng på kanske sju tjejer. Det kändes lite märkligt. Jag vill helst ha hyfsat med folk så man inte känner sig ensam. Som ni ser på en av bilderna tog vi en varsin cider till maten och jag vet inte hur noga det är men vi blev inte legade på de. I mina ögon är det konstigt men men. Min kväll där var hur bra som helst, mest tack vare mitt sällskap :)

Gillar

Kommentarer