Måste sluta

Godmorgon! Igår var jag och Paulina i stan ett tag och gick i butiker. Helt klart de vi är bäst på! Hahah skämt åsido men vi brukar faktiskt göra det ofta och det blir alltid att en av oss kommer hem med en eller flera påsar. Vilket jag älskar! Det är ju super kul att köpa något som man vill ha och något som man gillar.

Brukar ni unna er saker?

Jag kanske unnar mig lite för ofta om jag ska vara ärlig... Det kanske är dags för mig att ta det lite lugnt ett tag med att gå i butiker eller shoppa. Kunna sätta lite gränser när det kommer till att kunna säga nej. Eller börja med Shpock som jag hade förut. Där la jag alltid ut alla mina kläder som jag inte längre använde. Det gick super bra där! Jag vet att till och med några av er hittade plagg där på min sida som ni tyckte om. Skulle ni vara intresserade utav de? Att jag lägger ut kläder, accessoarer, skor och allt möjligt där eller på någon liknande sida, hit me up!

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
nja inte unna mig mycket men enstaka saker har jag börjat med nu mera 😊
nouw.com/soffiaz_85
oliviamalm
oliviamalm ,
Det är underbart! Bra att du har en balans så det inte blir för myket 😊
nouw.com/oliviamalm
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag är istället att jag borde unna mig mer, händer aldrig! Oftast för att jag tänker för mycket på om det är värt det eller inte :'D Men vore himla kul om du la ut, så kör på det om du vill! 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Beccassida
Beccassida,
Joo det gör jag🎉🤣💕
nouw.com/beccassida