Min åsikt om Pride

Jag älskar kärlek, det är en av de finaste sakerna som finns! Jag hoppas verkligen att alla människor någon gång kommer att få uppleva det eftersom att det är så underbart. Känslan av att det pirrar i magen av att tänka eller titta på en person, känna sig älskad och speciell, skratta och ha kul med den man älskar och att få upptäcka livet med en person som man älskar är underbart. Jag själv är kär just nu, oj oj oj vad jag är kär i min pojkvän och det är en av de bästa känslorna jag vet. Det är underbart!

Vissa har lätt för att bli kära och få känslor för människor och vissa är tvärtom och har jättesvårt för det. Alla är vi olika, men trots att vi är olika så finns det en för alla. Jag kan lova er att det finns en människa därute som är menad för dig, om du har hittat den personen eller inte än är dock en annan sak. Man är aldrig för gammal för att hitta kärleken! Och det spelar ingen roll om du som tjej är kär i en tjej, eller om du som kille är kär i en kille. Jag bryr mig inte, jag är bara glad för er skull att ni får uppleva kärlek och att ni har hittat någon som ni vill dela ert liv med!

Nu här i Stockholm är det Pride vecka och det kan vara ett känsligt ämne att prata om men jag tänkte faktiskt göra det i det här inlägget! Det är så att jag har en delad åsikt om det... Som ni nyss läste så älskar jag kärlek och jag tycker att det är underbart. Det spelar liksom ingen roll om det är kille & tjej, tjej & tjej eller om det är kille & kille. I mina ögon är det lika fint oavsett! Men det här med Pride. Att fira kärleken är en super bra ide och det är jättefint men det börjar faktiskt gå lite överstyr nu..! Jag tycker att det är alldeles för mycket fokus på sex och att det bara blir mer och mer fokus på det. För några år sen var det en vecka då man skulle hylla och fira kärleken oavsett vem man älskade men nu är det bara kaos. Det blir värre och värre för varje år som går. Jag tycker att folk som går i paraden klär ut sig alldeles för mycket, de flesta går inte klädda så till vardags och de tycker jag gör allt mer till ett skämt. Att de skämmer ut sig själva och gör narr av sig själva istället. Det är glitter, glamour, flaggor, klackskor, peruker, puttar i luften och fokus på helt fel saker. Varför kan inte alla bara klä sig normalt och ha kul. Okey så vi kan ha ett tåg men det behöver inte vara teater kläder, det behöver inte vara nakenhet, det behöver inte vara fokus på sex, det behöver inte vara en show, det behöver inte vara allt som är för mycket. Vi alla kan fira kärleken oavsett vem man är kär i, oavsett om man är gay, homo, trans och vad man nu är. Varför göra allt till ett skämt? Jag förstår inte riktigt det... Ni som går i paraden, ni vill väll bli accepterade? Ni vill väll vara normaliserade? Varför då fokusera på udda saker? Vi alla kan fira kärleken och ha en underbar vecka, en vecka att minas med mycket skratt, fest, firande, vänskap och kärlek.

Vad tycker ni om Pride?

Bilder från Pinterest

#kärlek #pride2019 #åsikter

Gillar

Kommentarer