Min dag hittills

Hej på er mina hjärtan! Är allt bra med er? Med mig är det helt okej. Det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och det tar väldigt mycket på mina krafter. Jag kan inte minnas senaste gången jag var såhär trött. Mina ögon går i kors, jag skojar inte.

Jag åkte hem till P igår kväll för att tänka på annat och bara få umgås med honom. Han får mig alltid att må så himla bra. Vi gjorde fattiga riddare, har ni smakat de? De är så gott :) medan vi åt de tittade vi på Johan Falk tills klockan blev ett på natten. Tiden bara sprang iväg så vi blev lite chokade att klockan hann bli så mycket! Idag gick vi upp vid nio tiden för att P skulle åka till jobbet. På vägen dit plockade vi upp hans syster och hon fick släppa mig i centrum. Där strosade jag bara runt, åt frukost på Espresso house och provade kläder. Det var ganska mysigt att göra de precis när butikerna hade öppnat. Det var bara massa gamlingar där hahah.

Först när jag kom hem tänkte jag att jag skulle äta lunch och sen sova men jag kunde inte somna. Det är så irriterande när man inte har något panerat och faktiskt kan ta en powernap men man bara ligger och vrider på sig. Jag kunde inte somna och jag ville verkligen vila tjugo trettio minuter. Men iallafall så nu sitter jag ute på balkongen i solen och steker. All min färg har försvunnit, jag är så blek för att vara mig... Om jag får mer krafter kanske jag åker till gymmet eller går ut på promenad vi får se :)

Gillar

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
God bedring, vet hvordan du har det <3
nouw.com/celinastamper
oliviamalm
oliviamalm ,