Min hårrutin

Hej på er! Jag får alltid frågan, Hur kan du ha så långt och fint hår? och jo ni nu ska jag berätta för er vad mina hemliga knep är och hur min hårrutin ser ut. Under min uppväxt hade jag alltid långt hår och sen när jag var tretton och skulle börja en ny skola fick jag för mig att jag skulle klippa av mig allt. Skaffa en ny look när det vart ett nytt kapitel i livet, men det var inte alls bra! Frisören klippte håret till hakan och jag ville ha det till axlarna... Jaja så jag sparade ut det igen, det vart långt och fint men sen fick jag för mig att jag skulle klippa av mig det igen när jag hade hoppat av gymnasiet och gått ett år på det nya. Jag ville ha en förändring, igen! Haha så jag klippte av mig håret och den här gången blev det så bra, jag var så snygg och såg vuxen ut. Men idag har jag långt hår och vill inte klippa av mig de! Självklart måste man ha i åtanke att alla är vi olika och allt kanske inte funkar för alla. Men för just mig funkar det här!

- Jag borstar nästan aldrig mitt hår. När jag väl gör de så blir det jättestort och fluffigt så jag försöker att undvika det så mycket som möjligt. Självklart så borstar jag håret om det är kaos och verkligen verkligen behövs!

- Tvättar håret när det behövs, vilket som oftast är två gånger i veckan

- Använder sällan torrschampoo. Hade det nästan varje dag förut men har slutat med det. Enligt mig är det inte alls bra, det känns smutsigt och ofräsch. Men när jag vill ha lite volym eller om håret är super smutsigt och jag verkligen inte hinner tvätta de då är det ok att ta torrschampoo :)

- Använder nästan aldrig värme på mitt hår och när jag väl gör det är det ett måste att använda värmeskydd och bra tänger

- Jag låter håret alltid luft eller handduks torka. Använder aldrig hårfön

- Jag sover inte på håret, jag har det alltid utsläppt och lägger de bakom mig eller uppåt på kudden

- Klipper mig kanske en gång per år :)

Gillar