Min hårtvätt rutin

Jag börjar alltid med att tvätta mitt hår två gånger med schampo. Det kan variera men oftast tar jag samma schampo annars tar jag en gång med ett schampo från Head and Shoulders och sen ett schampo från Gliss.

Jag applicerar schampot bara i hårbotten och inte i längderna. Jag gör så för att det är hårbotten som är smutsigast och när man sedan sköljer ur håret rinner schampot igenom längderna oavsett.

När jag har tvättat håret två gånger tar jag sen balsam och de låter jag sitta i ett tag. Det applicerar jag bara i längderna och främst i topparna. Det är topparna som behöver mest återfuktning så jag fokuserar mer på de.

När jag känner att jag är klar låter jag håret sitta i en turban en liten stund och sen får de lufttorka. Det är absolut det bästa med tanke på att de sliter minst på håret. Jag försöker att vara så snäll jag bara kan mot mitt hår. Så jag plattar och tvättar det en gång i veckan. För att få de "fräsch" brukar jag använda torrschampo från Batiste.

Jag tycker att det är skönast att platta och borsta håret dagen efter jag tvättat de. På så sätt undviker jag att det blir stort och frissigt när jag går ut. Vilket jag hatar!! I dagens läge använder jag inte värmeskydd och jag vet, det är super dåligt. Men jag ska köpa nytt jag lovar!!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Borsten verkar så grym! Så bra inlägg <3
nouw.com/emmaengstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Den är super bra!! Rekomenderar den starkt <3
nouw.com/oliviamalm