Min helg - bilder

LÖRDAG

Jag beställde hem lite kläder från Zara och Gud vad bra det blev! En kjol och byxor som satt som en smäck. Ni kommer att få se de i haulen jag spelade in.

Mamma och jag åkte in en sväng till stan för att shoppa lite sommarkläder inför Turkiet. Vi åker till Turkiet om 37 dagar!! Åhh så taggad, det ska bli så skönt att komma bort ett tag.

Kameran ställdes upp på mitt fina stativ hehe och en haul spelades in. Jag vet inte riktigt när den kommer ut men ska försöka redigera klart den idag. Vädret i helgen har varit guld och det ska fortsätta vara de i veckan.

Senare på kvällen var det middag hos P’s familjevänner. Det bjöds på potatis och kött, riktigt sommarmat.

SÖNDAG

Vi började dagen med att göra köttbullar och makaroner till frukost/lunch. Sen rensade vi P’s garderob och herregud vad mycket kläder han har! Eller ja, hade. Vi skänkte en stor kasse med kläder till Erikshjälpen. Har ni skänkt kläder någon gång? Vi var så miljövänliga i helgen Hahah vi skänkte kläder och pantade brukar.

Till middag hade vi planerat att vi skulle göra hamburgare och potatis chips eller vad det kallas. Det kändes verkligen som om vi var självständiga i söndags. Vi städade, handlade mat, pantade burkar, lagade mat osv osv. Väldigt vuxet om ni frågar mig.

Självklart när allt hade gått så bra var det något som behövde gå fel. När vi kom hem hade vi glöm nycklarna så vi blev utelåsta. Som tur hade grannen en extra nyckel så vi kom in.

Här ser ni vårt fina mästerverk till middag. Guuud vad gott det var! Något jag älskar att äta är hamburgare. Det är enkel och gott. Funkar alltid!
Hoppas att er helg har varit lika bra som min!

Gillar

Kommentarer