Min helg

LÖRDAG:

Jag tog bussen in till stan vid tre tiden. Det var så otroligt mycket folk i Gullmarsplan med tanke på att de bygger om så det var nästan jobbigt att åka 4 stationer. Hade inte tackat nej till en uber :)

I stan träffade jag min bror Oliver, titta på honom hur snygg han är!!! JA han är singel :) Vi var på Mister French och bara snackade massa skit och drack gott. Det var en dagsfest där som vi hade blivit inbjudna till. Det var första gången jag var ute med han och hans vänner och det var nog inte sista heller.

Det vart en och en annan drink kan man säga. Vi hade så jävla roligt! Från att vi stod vid ett bord och bara snackade skit till att vi bytte bord och det var en sjukt rolig fest! Alla som var där var så glada, snyggt klädda och hade en bra dag helt enkelt. Me like!

Jag hade på mig mina partybyxor från Zara of course, ormskorna, en guldig topp och en svart jeans jacka. Jag kände mig så snygg!! Det kan ha varit de bästa avslutet på det här lovet!

När klockan slog sex stängde Mister French och alla drog hem. Men jag och vännerna stannade kvar, tog en kopp kaffe och åt lite pommes, ostbollar och lökringar. Det kan ha varit det godaste jag ätit på länge! MUMS!!

SÖNDAG:

Idag blev det mycket lugnare kan jag säga. Idag vart det släktkalas!

Jag och tjejerna spelade monopol, det var inte igår jag gjorde de! Gud jag kom knappt ihåg reglerna haha. Sen bjöds det på otroligt god fika. Tårta, bullar, kex, kaffe och så vidare. Jag har haft en underbar helg och jag hoppas att ni också har haft det!

Gillar

Kommentarer