Min helg

Hej fina ni! Hur har er helg varit? Min har varit underbar. Jag har spenderat hela helgen med L och det har varit fullt ös. På lördagen åkte vi till Bauhaus för att köpa lite material för att bygga en skohylla. Vi tog en lunchpaus, jag fick välja vart vi skulle äta och självklart valde jag sushi.

När lunchen var nere i magen åkte vi hem till hans mamma och umgicks lite och sen vidare hem till mig. Jag hämtade lite saker och sen åkte vi hem till L. Senare på kvällen var det dags för födelsedagsfirande. En av mina närmaste vänner William fyllde år.

Vi åt middag på Elverket och jag kan tyvärr inte rekommendera den restaurangen. Personalen var väldigt hetsiga och deras meny var inte så jättebra. Men som tur var så var ett härligt gäng och hade vi en mysig middag. Vi gick vidare till Miss Voon och tog drinkar och sen var det dags för lilla mig att gå hem. Jag har fortfarande väldigt ont i ryggen och nacken men det var väldigt härligt att komma ut och umgås lite med vänner.

L och jag startade söndagen med en skön sovmorgon och sen var det dags att starta dagen. Vi åkte och hämtade hans mamma och sen åt vi lunch på Lebanon Meza Lounge. Jag kan varmt rekommendera er att äta där. Maten var så otroligt god och personalen var så trevliga! Senare på kvällen gick vi på bio, vi såg Uncharted. Den var väldigt bra!

Gillar