Min helg i bilder

LÖRDAG:

Jag började min helg med att köra ett arm och ryggpass på gymmet. Det var ett tag sen jag körde de så jag kan säga att det var tungt. Hahah så pinsamt men sant, det var så jobbigt och jag orkade absolut ingenting. Känns att jag måste köra de oftare.

Vid fem tiden åkte jag och P till Sickla och gick på bio, vi såg "Tag" den var bra! En film som handlade om att några män hade kört kull i trettio år och en av de hade aldrig blivit kullad. Rekommenderar er att se den :)

Innan bion gick vi och tittade lite i butiker och tog lite outfit bilder. Bilderna har ni redan sett. Asså gud så snygg jag var!

SÖNDAG:

Till lunch åt jag och P kinamat och wow vad gott det var! Vi åt på ett ställe där jag aldrig har ätit på och det var bättre än mina förväntningar. Efter lunchen åkte vi hem till honom, umgicks med hans familj och bara tog det lugnt.

Sen bestämde vi oss för att åka och bada och det var Såå mysigt där vi var. Det var bara vi där och det var så lugnt och skönt. Riktig kontrast på att först vara i stan och sen komma ut på landet. Jag behöver verkligen de, jag blir så lång och avslappnad av att vara här.

Det kryllade av små grodor så jag var tvungen att böra en eller ja flera stycken.

Jag har haft världens bästa helg och jag vill inte jobba imorgon...

Gillar

Kommentarer

Ida,
Så härliga och fina bilder! 😃
idanilssonphoto.se
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Ida 😊
nouw.com/oliviamalm