Min helg i bilder

LÖRDAG:

Helgen började med att jag och P vaknade ganska sent, vilket vi har gjort hela veckan. Hehe vi vaknade vid ett och åt frukost då... Efter frukosten gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag hem.

Jag och min familj hade bokat in en middag men några vänner, så vi åkte dit vid fyra tiden. Snackade massa skit, umgicks, spelade kort och lagade mat. Det var underbart, det var så trevligt och maten smakade gudomligt gott.

Vi gjorde lax knyten vilket som är potatis, lax och grönsaker i folie och sen lägger man de på grillen. Suuuper gott! Vi hade halloumi till också, MUMS!

SÖNDAG:

Ehh ja asså jag och P har börjat vakna väldigt sent på dagarna så vi gör inte så mycket. Vi vaknade vid ett tiden igen, gjorde absolut ingenting och sen köpte vi thaimat till middag. Vi åt vid vattnet och det var så mysigt. Älskar att spendera min tid med honom!

Vid åtta tiden släppte P mig hos mina tjejkompisar och sen spenderade jag hela kvällen och halva natten där. Vi spelade kort, åt chips, snackade skit och bara hade det galet bra.

Gillar

Kommentarer