Min helg i bilder

LÖRDAG

Jag började min morgon med att åka till gymmet, jag körde intervallträning och det har verkligen blivit min nya grej. Jag älskar det! Det är så mycket roligare än att bara springa samma tempo hela tiden. Sen passar det mig väldigt bra också eftersom att jag har som en slags ansträngningsastma som gör att jag inte kan springa och anstränga mig allt för mycket.

Efter träningen åkte jag hem och gjorde mig i ordning sen hämtade P upp mig och vi åkte till hans match ute vid Arlanda. Det vart en lite roadtrip, så mysigt! Han har varit skadad och är sjuk nu så han kunde tyvärr inte spela men det var mysigt att ha med honom på läktaren hihi. Dock gillar jag mer att se honom på planen. Efter matchen åt vi MAX och sen åkte vi hem. På kvällen umgicks vi med hans killkompisar och bara snackade massa skit. Vi hade en jättebra lördag med andra ord.

SÖNDAG

Jämfört med lördagen var vår söndag ganska seg, vi gjorde absolut ingenting förens klockan slog tre hehe. Men ibland behöver man sånna dagar, det kan vara skönt att bara ta det lugnt! Till lunch åt vi kyckling och pasta på ett litet cafe, det var faktiskt väldigt gott!

Efter lunchen tvättade vi bilen och det tycker ju jag är så kul! P tycker inte att det är lika kul men haha. Vi provade att tvätta den på en självmack och det var ganska svårt att fatta vad alla olika knappar och maniker betydde men efter ett tag funkade det! Vi dammsög, tvättade och fyllde på luft i däcken jag måste säga att vi gjorde det riktigt bra! Som en belöning köpte vi glass efteråt och åkte hem och åt middag med svärföräldrarna.

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Vilken bra helg det lät som. Fina bilder som vanligt! Tycker också om att tvätta bilen haha, känns liksom bra när det syns skillnad. Ha en fin vecka<3
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja den var jättebra, den gick dock för fort! Åh tack vad glad jag blir, haha gör du? Jag tycker de är så kul 😊
nouw.com/oliviamalm
FridaochTove
FridaochTove,
Extra mysigt när man gör det tillsammans med någon annan!
nouw.com/fridaochtove