Min helg i bilder

LÖRDAG

Trött tjej :)

En dunder frukost framför tvn.Ägg, bacon, yoghurt, kaffe och jucie MUMS

P och jag åkte och kollade på när hans lag hade match. Det var så mysigt, det regnade och vi klagar inte för det. Vi stod under paraplyt!

Efter matchen åt vi middag på MAX och oj oj oj så gott det är! Jag tog et halloumi mål och sen testade vi derascheese sticks, de var så gott att doppa i green garlic dippen.

Efter middagen påvägen hem stannade vi och tog massa bilder. Jag blev så nöjd med de, ni kommer få se de senare på boggen :)

Jag avslutade kvällen med att redigera vloggen som kommer ut nästa fredag, hoppas att ni gillar den! Det är från Mockberg eventet

SÖNDAG

Jag och P startade dagen på samma sätt som i lördags. Med en riktigt god och bra frukost framför youtube.

Vi brände av ett träningspass och jag svettades så mycket, det var sjukt. Jag körde intervaller och sen körde jag mage, jag hade lite svårt att fokusera men det vart iallafall något!

När vi hade tränat klart vart det typ som ett till träningspass, iallafall för min del. Vi sparkade lite boll och jag kände mig så duktigt hahah

Till lunch blev det en sallad vi vattnet, kan det bli mysigare?

Innan jag åkte hem gick jag och P runt lite i butiker men vi tänkte inte på att de stänger klockan fem på söndagar. Så vi hann bara vara där ett tag och sen var allt stängt.

Jag avslutade min helg med att sola och sen ta ett varmt bad. Hoppas att ni har haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer