Min helg i bilder

LÖRDAG

Här kan man ju klart och tydligt se hur trött jag är, hahah herregud. Jag och P startade dagen med att träna och det blev ett utomhus pass.

Det kändes lite ovant att träna ute men solen sken och jag körde lite kondition och lite magövningar. Måste ju ta vara på det fina vädret när de väl kommer och hälsar på, eller hur?

Hahah direkt efter träningen gjorde vi oss i ordning och sen åkte vi och köpte fika. Är de bra eller dåligt? Iallafall så gjorde vi de och vi köpte även dricka som vi skulle ha till vår picknick.

Juste det blev en beställning på donken också heheh....

Men snälla titta vad fint det är <33

Picknicken var till vår lilla fiske stund som vi hade. Ja man kan kalla oss för fridlufts människor snart! Först hyrde vi en husbil och sen fiskar vi två dagar i rad. Mysigt mysigt!

Till middag blev det också köp mat, herregud vi måste sluta äta ute! Iallafall så blev det indiskt och det åt vi med P´s föräldrar, självklart var det också super gott! Ganska lyxigt ändå att få äta ute hela dagen :)

En sväng till mataffären i ens finaste outfit

På mataffären köpte vi massa frukt och gjorde en super gos fruktsallad och sen spenderade vi kvällen ute på baksidan. En riktigt underbar sommar dag och kväll! Vill aldrig att det ska ta slut

SÖNDAG

Vi startade inte dagen med träning vilket som egentligen var tanken men sömnen gick före. Vi åkte in till stan ganska snabbt efter att vi hade ätit lunch och fixat oss.

Jag köpte inget men P kom hem med en hel del faktiskt. Ni kanske kan fråga honom om han vill visa upp sina plagg för er, blink blink :)

Oooooch till lunch blev det återigen köpmat, denna gång blev det burgare. Ingen är förvånad! Hahah det är typ det enda som vi äter. Men den här gången åt vi faktiskt på ett ställe som vi aldrig har ätit på förut. De hette Burger n Beer tror jag, det var helt okej!

Shopping shopping shopping

Sen gick vi in på NK och letade efter skor och lite kläder men självklart hittade jag ingenting... Det är alltid så när jag går i butiker men aldrig när jag kollar på internet!

Vi avslutade med en god kopp kaffe och sen på kvällen hade jag en familjemiddag med mina föräldrar, O och S. Det var längesen jag träffade de alla så det var mysigt! Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni får en super bra vecka

Gillar

Kommentarer