Min helg i bilder

LÖRDAG

Morgonen startade med en mysig brunch hemma hos P och sen åkte vi till en butik som heter Jabb. P skulle köpa grejer till sin kampsport träning men det vart ont om tid så tyvärr fick vi inte med oss något hem.

När vi var klara i butiken åkte vi mot mig och han släppte av mig hemma. Hemma tog jag en kopp kaffe och slog in en present till J. Hon fyllde år i fredags så jag ville ge henne en lite present!

Som en extra grej målade jag ett eget grattis kort, vilket jag tyckte var super mysigt! Sen var det dags för ett träningspass så jag satte mig på bussen och åkte iväg.

Innan träningen sprang jag ett ärende till M, hon ville ha dammsugarpåsar så då fick de bli det! På gymmet tränade jag ben och rumpa. De gick så bra! Kände mig stark men råkade dra upp en gammal skada i ryggen så det var mindre kul.

När jag kom hem var det bara att hoppa in i en dusch och sen göra mig i ordning för jag och min familj skulle ta en taxi till stan och ha familje kväll.

Min outfit! Hur snygg är inte min klänning! Vi gick i butiker och jag kände att jag ville ha allt!

Vi tog ett glas innan middagen, det var super mysigt att bara sitta och prata och dricka gott

Vi åt på Mongolien BBQ här i Stockholm och det är som vanligt alltid lika gott! Rekommenderar er starkt att gå dit om ni inte har varit där <3

SÖNDAG

P och jag startade dagen med en promenad och vi stannade på vägen och åt frukost på ett super mysigt konditori som ligger här där jag bor.

Efter frukost och promenad sprang jag in på affären och köpte två drickor till oss och sen släppte han av mig hos några vänner. Jag träffade E och J för att äta lunch, vi åt buffé såklart! Det är vår absoluta favorit sak att göra ihop, hahah äta thai mat!

När lunchen var nere gick vi runt i butiker och sen mötte E och jag upp S för att åka in till stan. I stan tittade vi i butiker och bara umgicks.

Vi tog en fika i väntan på att tåget skulle komma och då testade jag en ny dricka på Espresso house och den var super god!! Vi skildes åt och jag åkte hem för att äta kebab middag med familjen och sen avslutades kvällen med film mys med P <3

#bestofnouw #helgibilder #oliviamalm

Gillar

Kommentarer