Min helg i bilder

Hej hallå! Helgerna går så himla fort, det är redan söndag igen och dags för jobb imorgon. Jag hade gärna tagit en extra dag ledig. Min helg har varit underbar!

Efter jobbet i fredags åkte jag, Mutte och Victoria till stan för lite shopping. Vi alla fick med oss något hem så det var en lycka shoppingrunda.

Senare på kvällen mötte jag upp Lennox för att äta middag i Gamla stan. Det var super mysigt! Ett inlägg därifrån kommer att komma upp i veckan, håll utkik!

Vår underbara middag slutade med att vi bodde på hotell, vi checkade in spontant på Haymarket och gud så lyxigt det var. Något man borde unna sig oftare! Det kommer också upp ett inlägg därifrån i veckan som ni får hålla ögonen efter!

När jag och Lennox hade ätit frukost på hotellet och packat ihop våra saker mötte jag upp Anna, Mutte, Hugo, Alfred och Victoria. Vi hade planerat att åka och bada och sola, vilket jag är super glad över att vi gjorde. Vädret har ju varit magiskt i helgen! Vi njöt av vädret, spelade kort, åt och drack gott och sen på kvällen åkte vi hem till Anna. Jag har haft en underbar helg och jag är så tacksam över alla fina människor jag har i mitt liv <3

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,

Vilken fantastisk helg du haft!! Hoppas du får en lika fin söndag🤍

nouw.com/alexandrastrom
isabylund
isabylund,

Åh magisk sommarhelg <3

nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,

Du verkar alltid ha så otroligt mysiga och fina helger <33

nouw.com/celinelundqvists
MissMinnea
MissMinnea,

Ser superhärligt ut 😊

nouw.com/missminnea