Min helg i bilder

Hej bästa ni! Nu är min sjukskrivning över och det var min sista lediga helg innan jobb. Det känns väldigt tråkigt och läskigt på samma gång. Jag vet inte om min kropp är redo för jobb ännu men det lär jag märka. Jag har haft en super bra helg!

Lördag

Jag och min pappa åkte över till min bror och hans fru. Vi tittade på deras nya lägenhet och hur renoveringen går. Solen tittade fram så vi åt lunch på balkongen, så mysigt!

Jag unnade mig glass från Trevänner och wow vad de är goda! Jag är helt såld på de nu. Lär nog bli så att jag köper hem ett helt gäng och lägger i frysen.

Som ni vet så håller jag på att ta körkort. Jag satt hela eftermiddagen och kvällen med plugg, vilket som jag börja tycka är väldigt roligt! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga men nu är jag verkligen redo och taggad på allt med körkort!

På kvällen träffade jag M, vi åt middag på Moas och som vanligt var vi super nöjda! Deras mat är magisk och jag testade något nytt, det bara smälte i munnen på mig.

Söndag

Jag och mamma började vår dag med att åka och tatuera oss. Det var så roligt och jag blir så taggad på att skaffa fler tatueringar!

Vi var där i två timmar och sen åkte jag med hem till mina föräldrar. Vi tog en koppkaffe och bara pratade, något som jag verkligen behöver! Det finns ju inget skönare än att få prata ut och lätta på hjärtat med sina föräldrar.

Med tanke på att jag ska börja jobba igen blev det extremt mycket jobb med bloggen och Instagram. Jag satt i flera timmar och planerade inlägg för veckan. Inget jag egentligen klagar på, jag tycker det är så roligt! I mina pauser passade jag på att plugga körkort.

Söndagen avslutade jag med en sushi middag med L. Vi tittade på den nya serien Moon Knight. Jag är fast och kommer kolla alla avsnitt!

Gillar