Min lördag i bilder

Dagen började med att klockan ringde vid halv tio. Jag och P hade planerat att vi skulle åka in till stan för att han skulle klippa sig. Så vi käkade frukost och sen åkte vi in. Kolla vad fint väder det var! Himlen var blå och solen sken, me like!

P klippte sig, det tar längre tid för honom att klippa sig än vad det tar för mig. Ehh whut de visste jag inte. Vi var hos frisören i ungefär två timmar. När vi skulle ta ut pengar passade vi på att köpa en latte till mig :)

När vi var klara i stan åkte vi till ett annat centrum och gick lite i butiker. Men vi hittade absolut ingenting tyvärr. Jag får en känsla av att jag nästan måste köpa något bara för det varit black week och black friday. Är ni likadana?

Till lunch blev det O’lerrys och jag har bara ätit där en gång tidigare. Min ärliga recension av den restaurangen är att den inte alls är bra. Första gången jag var där tyckte jag inte att maten var god och den här gången var maten kall. Så tråkigt men jag hade iallafall bra sällskap! Sen åkte vi och bytte däck på bilen. Det var så lång kö att det var sjukt! Vi stod där i minst trettio minuter innan det blev vår tur.

Vi avslutade kvällen med att spela kort, titta på film och äta glass. Vilket som var super mysigt!! Sen var det bara ett måste att köpa ett lager med redbull för de kostade bara tio kronor på Coop!

Gillar

Kommentarer