Min lördag i bilder

Jag måste ju säga att tiden går alldeles för fort... Helgen är redan över och det känns inte som om jag ens har hunnit blinka. Jaja det är väll bara att acceptera det, jag får lära mig att ta vara på saker och ting i stunden. Nu till vad som hände i lördags! Jag och min kärlek åkte in till stan, gick lite i butiker och vi båda fick med oss något hem. Vilket som ni redan vet händer ganska sällan. Jag köpte tre tröjor men tyvärr fick jag med mig fel storlek hem i en av de så jag måste byta den nu i veckan.

Efter shoppingen satte vi oss på en Grekisk restaurang i Kungshallarna och åt lunch. Senaste gången vi var där blev jag inte nöjd. Jag tog något spett med ris och det var inte alls lika gott som det vi åt nu. Wow vad gott det var, herregud! Asså det var längesen jag åt något såhär gott, haha ni tror säkert att jag överdriver men nej.

Senare mot kvällen skulle vi prova något som heter "Padel" det är typ som tennis men lite annorlunda rak och bollar men det blev inte av för jävlar vad dyrt det var. Allt som allt skulle det minst kosta oss tusen kronor för en timme... Dyr timme de! Det vart istället hemma mys med pannkakor och serie. Inget jag klagar på :)

Gillar

Kommentarer

aanderssonwilma
aanderssonwilma,
Vilken mysig lördag!
nouw.com/aanderssonwilma
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja, hur var din helg? 😊
nouw.com/oliviamalm