Min lördag i bilder

LÖRDAG

Jag startade min dag med att skriva klart min sista uppsatts i skolan och när jag var klar med den skickade jag in den. Det kändes så himla bra och jag fick det betyget jag ville ha, åååh bästa känslan!!

När pluggandet var klart var det dags att börja städa, mina föräldrar har varit utomlands och kom hem natten till söndagen så jag kände att jag ville fräscha upp hemmet lie. Här ser ni lite av sakerna som jag gjorde, herregud att städa är ju värsta träningspasset! Jag blev helt slut efter de...

En liten promenad till affären :)

Eftersom att hela huset var ny städat kände jag inte för att laga mat och smutsa ner igen så vi köpte mat och självklart blev det min favorit. Vi köpte kebab och pizza, MUMS!!

Morsdag blommor till mamma <3

När klockan hade blivit ganska mycket kände jag att jag behövde sätta mig ner så jag satte mig och målade. Bästa känslan det är så underbart, just nu håller jag på med en målning som ni kan få sen när den är klar. Jag börjar bli ganska duktigt nu om jag får säga det själv.

Vid åtta tiden på kvällen plockade P upp mig och vi åkte till stan. Vi gick en promenad och under den promenaden letade jag efter en sparkcykel som jag skulle åka, jag har aldrig åkt elspark än så känner att det är dags nu. Men vet ni vad? Vi gick runt i hela stan, scannade alla sparkcyklar och ingen hade batterier... Hahah det är så varje gång jag ska prova åka, det funkar aldrig! Kanske är ödet som försöker säga mig något, jag vet inte.

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Vilken intensiv dag men ändå sådär skön verkar det som. Och stort grattis till betyget, bästa känslan, att vara nöjd<3
nouw.com/fridaochtove