Min lördag i bilder

Jag startade min dag med att skriva ett blogginlägg i sängen och ja som ni kanske har märkt är det fortfarande fel på nouw och jag vet inte när det kommer att fixas, hoppas på att det är snart för jag börjar störa mig ganska mycket på det!

När blogginlägget var klart var det dags att göra mig i ordning. Det var längesen jag var såhär seg som jag var imorse, det kändes som om jag gjorde allt på autopilot hahah.

Före VS efter bild :)

Jag och min älskade svärmor åt lunch på Chop Chop på vägen till Eskilstuna, vi åkte på en liten utflykt!

Som sagt så var jag och P´s mamma på en utflykt till Eskilstuna och det var för att P hade match där. Det var ganska kul att se på matchen, det var en arena och inte bara en plan. Roligt med något annorlunda!

Efter matchen åkte vi alla tre hem och det tog minst en och en halv timme, längesen jag var på roadtrip hahah. Tycker det är så mysigt att åka bil, lyssna på bra musik, prata skit och dricka en god dricka.

Jag och P hämtade upp bilen och sen åkte vi till ICA Maxi och köpte lite saker som vi måste ha till Gotlands resan. Herregud vi åker redan imorgon! Båten går klockan fem på morgonen, de är tidigt men jag längtar!

Shopping, shopping, shopping

Kvällen avslutas med att jag och P ska installera hans nya dator, packning, serie och middag. Tror att vi ska sova ganska tidigt eftersom att vi måste gå upp innan klockan fyra, ahhh det är så tidigt! Hoppas att ni har haft en bra dag!

@ Olivia_malm på instagram

Gillar

Kommentarer