Min recension på Lovisa Wallin

Tredje tjejen ut på mina recensions inlägg är Lovisa Wallin även kallad för Lojsan. @lovisawallin Jag vet inte hur många av er som vet vem hon är men hon har en galet snygg klädstil och wow så fin hon är! Hon klär sig alltid super snyggt (iallafall på Instagram) Jag skulle lätt kunna sno halva hennes garderob :) Kanske är därifrån jag ska hitta min inspiration till mode?

Hon bloggar, har Instagram och youtube så du kan följa henne nästan överallt. På hennes youtube brukar hon för det mesta göra vloggar och Todd är en stor del av de, men även hennes bröst... Hon ammar sin son och i början var det för det mesta bara bröst med i hennes videos. Vilket jag inte riktigt kan förstå men som tur är har det lagt sig lite hehe. Todd är hennes son som är några månader gammal, han är så söt! Dock en sak som är lite tråkigt är att Lovisa dricker alkohol när hon ammar, en till sak jag absolut inte kan förstå. Oavsett om forskning visar på att det är "ofarligt" så skulle jag aldrig i hela mitt liv tillåta mig själv eller någon annan i min omgivning ge ett barn förgiftad bröstmjölk. Det går inte ihop i mitt huvud. Men det är hennes val och jag har själv ifrågasatt henne och hon säger att enligt ny forskning är det ok.

Innan jag började följa henne på youtube tyckte jag att hon var en av de som vill att hennes liv ska se perfekt ut. Vilket som är skit tråkigt, vi alla vet att ingens liv är perfekt och det blir bara värre av att bygga upp en falsk fasad på sociala medier. Men från att jag tyckte att hon var en ytlig och ganska dryg tjej på Instagram till att hon blev lite mer "normal" på youtube. Hon visade sitt hem att det inte var i närheten av klart med renoveringen, att hennes garderob var kaos, att deras sovrum är tillfälligt kaos också och att hon hade spya på sina kläder. Det är egentligen sånt vi följare borde få se men det kanske inte är det man vill visa. Men då är det perfekt att följa på youtube då man får se mer verklighet. Borsätt från de verkar hon som en driven tjej som älskar att vara kreativ med tanke på hennes jobb som influencer. Tyvärr så har jag ingen bra bild utav henne just nu men hoppas att kunna ändra på det.

Gillar

Kommentarer