Min stora vecka

Måndag: Jobba mellan 07:30-18:30, det kommer att vara en lång dag för mig. Varannan måndag har vi kvällsmöte på mitt jobb och det sätter alltid sina spår under resten av veckan... Ni kan ju tänka er hur trött man är efter en sån dag! På kvällen ska jag bara hem och umgås med L.

Tisdag: Jobba mellan 07:30-16:00 och sen bär det av till gymmet. Jag ska för första gången testa mitt nya schema. För er som har missat så börjar jag på ett kost och träningsschema idag. Det ska bli så spännande! Efter gymmet ska jag hem och packa inför flytten.

Onsdag: Jobba mellan 08:15-16:45, träna och sen ska jag hem till mina föräldrar. Jag ska sova där, det har jag inte gjort på flera månader så det ska bli mysigt!

Torsdag/Fredag: JAG FLYTTAR HEMIFRÅN! Jag har tagit ledigt från jobbet så jag kan flytta i lugn och ro. Helst så vill jag få klart så mycket som möjligt så det inte blir en lång process av det hela.

Lördag/söndag: Fortsätta att flytta och fixa allt i nya lägenheten. Jag tänkte också åka iväg till Ikea och andra butiker för att införskaffa mig det som jag inte har. Herregud vad kul det här ska bli! Jag är både nervös och taggad på samma gång!

Gillar

Kommentarer