Min största dröm

Jag har en dröm om att åka på långresa, jag vill inget annat så mycket som de. Jag skulle vilja åka tillbaka till Bali men även se allt i Filippinerna, Thailand, Australien och så vidare. Det hade varit dröm!

Tanken är att jag skulle vilja vara borta i ungefär 1-3 månader. Jag vill inte boka någon biljett hem utan när jag känner mig klar då åker jag hem. Tänk er att bara få bada, sola, surfa, äta massa gott, upptäcka och äventyra i alla dessa underbara länder. Ahhh jag blir helt galen av att tänka på att jag inte är där nu.

Jag var i Bali förra året två veckor och det var magiskt, efter den resa vill jag se allt. Helst vill jag vara på resande fot hela tiden men inte själv. Jag vill ha med mig någon. Vänner, familj eller pojkvän. Eller varför inte alla? Haha tänk er att vara borta så länge och först vara med ett gäng två veckor sen möta upp några andra och vara med de i två veckor osv osv. Har någon av er gjort en sån här resa? Let me know! Dela med er av allt!

#bestrofnouw #resor

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Jag skulle också vilja åka till Bali, men är ju så jäkla flygrädd och den resan tar ju lite tid... Men de är ju fantastiskt fint där!! <3
nouw.com/linnealarssonss
oliviamalm
oliviamalm ,
Bali var magiskt! Skulle kunna bo där, ja resan var lång men flygplanen var väldigt stora så de kändes knappt att man flög <3
nouw.com/oliviamalm
feliciatingberg
feliciatingberg,
Åh låter såå roligt! 😍🥺
nouw.com/feliciatingberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Eller hur!! Vill åka nu nu nu 😊
nouw.com/oliviamalm
Hilma
Hilma,
Åh Bali vill jag också till! Det står näst högst upp på min rese-lista 🤗
Och du kommer kunna göra den här resan helt klart! Så spännande ju! ❤️
nouw.com/hilma
oliviamalm
oliviamalm ,
Helt klart den bästa resan jag gjort! vill mer än allt bo i Bali! Ja det kommer jag men vill ju åka nu haha 😊
nouw.com/oliviamalm