Min vecka

Idag - Går i skolan 10-14 tror jag. Vi ska ha Nationella prov i Engelska på sista lektionen så jag tror att jag kommer få sluta tidigare. Det är muntligt och ska bara ta femton minuter tydligen. Efter skolan hade jag tänk att jag skulle åka och träna, lämna in ett par byxor hos skräddaren, lämna Newbody packet hos en som har köpt av mig och sen lägga ett Shpock packet på posten.

Onsdag - Sista skoldagen för den här vecka, gud så skönt! De har varit två långhelger på rak nu, gillar det starkt! Vet inte vilka direkta tider jag går i skolan nu när det snart är lov, allt är huller om buller i schemat. Jag hade tänkt att umgås lite med P på kvällen hoppas att han vill umgås med mig hahah.

Torsdag - LEDIG!! Jag tror att jag kommer ta dagen som den kommer. Men en sak vet jag och det är att jag kommer att sova och träna.

Fredag - LEDIG!! Men på fredag är det ingen vanlig dag, på fredag är det P's födelsedag och jag har lite planer för oss. Jag kan tyvärr inte skriva ut de på bloggen för att jag vet att han läser... Men vi ska iallafall ha en jättemysig dag. Ni kommer självklart att få se bilder och veta sen vad vi hittade på.

Lördag / Söndag - Om jag inte minns fel ska jag fira P med hans familj på lördag, vet inte riktigt hur det blir med de. Men med tanke på att jag har bokat honom hela fredagen måste jag låna ut honom på lördag haha. Söndag är det fotbollsmatch och inget mer planerat.

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Skön vecka det låter som!😃💖
nouw.com/faronsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja det kommer bli en underbar vecka. Hur ser din vecka ut? 😊
nouw.com/oliviamalm