Min vecka

Idag: Jag hade ett mattematik prov idag vid klockan nio och efter de var min skoldag slut. Jag gick alltså upp tidigt i onödan. Jag och P kunde ha stannat längre i Gbg också... Men iallafall så har jag redigerat bilder, redigerat vloggen därifrån och varit ute och promenerat

Tisdag: Skola en kort stund sen ska jag svänga förbi .gymmet och köra ett mördar pass. Eller det är iallafall vad jag har bestämt mig för, det kan ju ändras hehe.

Onsdag: Ledig!! Jag ska fixa och dona hemma sen vid två tiden ska jag och P åka till ett hotell och gå på spa, vi kommer självklart att stanna kvar och sova där under natten. Det ska bli så himla mysigt och jag längtar! Det är lyx lyx lyx för mig och honom just nu. Först Gbg sen spa övernattning.

Torsdag: Ledig!!! Ska nog bara checka ut från hotellet och sen träna. Tar nog dagen lite som den kommer. Som vanligt.

Fredag: Ledig!!! Ska fira att Philip tar studenten, vi ska nog göra det hela dagen. Kanske har lite tid på morgonen att fixa och dona hemma.

Lördag / söndag: Börja att packa lite smått. Som ni vet så åker jag till Turkiet i tre veckor på torsdag nästa vecka och det är dags att plocka fram saker. Det ska bli så spännande och skönt att få komma bort lite.

Bilder från WeHeartIt

Gillar

Kommentarer

Ellieb
Ellieb,
Turkiet i tre veckor lät ju inte fel! Njut!
nouw.com/ellieb
oliviamalm
oliviamalm ,
Det ska bli så skönt!! 😊
nouw.com/oliviamalm
moahakansdotter
moahakansdotter,
Gud vad härligt med spa! 😊
nouw.com/moahakansdotter
oliviamalm
oliviamalm ,
Jaa det ska bli super mysigt
nouw.com/oliviamalm
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Vad underbart med turkiet!!😍
nouw.com/vägentillfriheten
oliviamalm
oliviamalm ,
Men visst, det kommer att bli underbart 😊
nouw.com/oliviamalm