Mina bästa tips för Paris

Jag tror inte att det är någon av er som har missat att jag och L var i Paris förra veckan. Det var verkligen magiskt och det var flera av er som hade så många frågor. Jag tänkte därför besvara några av det nu i det här inlägget och dela med mig av mina tips till er!

Eiffeltornet: Herregud vad magiskt det var att stå framför Eiffeltornet, jag hade aldrig kunnat förvänta mig att det skulle kännas så. Jag vart helt förtrollad och jag är helt klart förälskad i tornet. Jag kan verkligen rekommendera er alla att åka dit men framförallt åka upp i Eiffeltornet. Utsikten därifrån kan jag inte med ord beskriva! Jag vill helt klart åka tillbaka.

Triumfbågen: Jag och L hyrde en bil och vi valde att köra i rondellen där Triumfbågen var. Det var verkligen en sjuk upplevelse med tanke på att det är en rondell med sju filer och alla kör som galningar. Men det var otroligt fint och jag är så positivt överraskad över hur vackert allt i Paris var. Mitt tips till er är att gå dit och inte köra bil. Jag tror att upplevelsen blir bättre då om man vill stå och kolla mer på bågen.

Disneyland: Jag hade aldrig tänkt på att jag ville åka dit men jag är så glad över att vi gjorde det! Disneyland är så himla magiskt och ett ställe jag tycker alla borde åka till. Allt ifrån miljön till deras karuseller var underbart! Det var längesen som jag hade så kul! Det finns så mycket att göra där både för barn och vuxna! En sak att vara förberedd på är att ta pauser för att dricka och äta men också för att bara uppskatta hela stället. Ha på dig bekväma skor och ta med en extra tröja eller varmare tröja att ha på kvällen.

Louvren: Ett museum på en helt ny nivå! Allt där inne var så otroligt vackert och att få se Mona Lisa i verkligheten var så sjukt. Jag vart så positivt överraskad över hur stort det var där inne. En dag här behöver du ha en flaska vatten och sköna skor!

Mariette: Ett brunch ställe som hade otroligt goda baguetter och juicer! Om ni går förbi där måste ni ta något att äta. Ni kommer inte att ångra er!

Gillar