Mina presenter

Som ni ser fick jag en hel del presenter och herregud vad tacksam jag är för de. Jag hade inte önskat mig något så blev ganska chockad när jag såg allt! Tack till alla er som firade mig och gav mig presenter!

En av mina absoluta favorit ansiktsmasker från Kicks är Peel of Mask och såklart fick jag den men även en favorit från Lush som heter Mask of Magnaminty. Jag rekommenderar er starkt att prova de! Ni kommer inte ångra er :)

Av mina fina pojkvän fick jag ett halsband från Ed blad och två ringar, älskar de! De är så himla fina och stilren vilket som passar mig jättebra. Och som ni ser kommer det mer saker från Lush, hihi! En badbomb och en ansiktsmask som jag aldrig har provat. Det ska bli kul och testa lite nytt. Tänkte att jag skulle uppdatera er lite om vad jag tycker om den sen när jag provat den ett tag. Den heter Don't look at me och är blå, spännande! Thomas Sabo är sedan gammalt en favorit och de har parfymer vilket jag inte visste men jag fick en och den luktar gudomligt.

Jag fick en spray från Lush som man sprayar i ansiktet för att återfukta och den har jag aldrig heller sett förut. Den är redan en favorit och när man köpte den fick man med sig som en liten handbok om eteriska oljor. För att den innehöll de, så jag tänkte att jag skulle läsa lite i den och kanske lär mig något nytt.

Gillar