Mina sommarplaner

Det är många av er som är nyfikna på hur min sommar kommer att se ut och vad jag har för planer. Så nu tänkte jag dela med mig! Jag har semester i ungefär 5 veckor vilket som är super lyxigt. Längtar så mycket!

Jag startar sommaren med ett härligt midsommarfirande med vänner sen ska jag gå och kolla på min nya lägenhet. Det är nämligen dags för att mäta och planera inköp av möbler. Det är så nära för flytten nu! Sen ska jag och mina vänner åka ner till Göteborg under en helg. Vi ska fira en av oss som fyller år, det kommer bli så kul! När jag kommer hem därifrån åker jag direkt ner till Gotland med ett annat härligt gäng. Vi kommer att vara där i en hel vecka. Njuta av vädret, äta och dricka gott och bara vara. Mer än så har jag inte planerat, jag tar det mesta som det kommer. Som ni kanske ha märkt är jag ganska spontan av mig och gillar att hitta på allt möjligt. Vad ska ni göra i sommar?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Vad spännande att flytten är så nära! Jag ska upp till Skottska högländerna nästa vecka och sen hoppas jag på en Sverigeresa!! <3

nouw.com/celinelundqvists
LouiseEdling
LouiseEdling,

Spännande med flytt💕

nouw.com/louiseedling
feliciatingberg
feliciatingberg,

Gotland verkar så fint, vill gärna åka dit någon gång! 😃

nouw.com/feliciatingberg
sofilagerback
sofilagerback,

Men så kul med flytten, ser fram emot att se den här på bloggen! Kul med Göteborg och kompisarna 🥰

nouw.com/sofilagerback