Mitt 2021

Januari var en lugn månad för mig. Jag fokuserade mycket på mig själv och vinterbadade varje helg.

I februari fick jag veta att jag hade fått en lägenhet och skulle flytta hemifrån. Jag köpte inredning och förberedde så mycket jag kunde. Sen spenderade jag en hel del tid på Glashuset. Jag kunde inte få nog av deras underbara mat och Sangria.

I mars åkte jag fyrhjuling och fastnade helt. Det var så galet roligt! Jag umgicks också väldigt mycket med L och ville inte göra något annat än att vara med honom.

I april var det mycket födelsedagar och mycket firande. Jag överraskade L på hans födelsedag med en magisk middag och en natt på hotell här i Stockholm. När jag fyllde år överraskade han mig med att åka ner till Göteborg där vi bodde på hotell, det var så mysigt! När Cornelia fyllde år hade hon världens roligaste fest som jag sent kommer att glömma.

Min underbara mamma fyllde år i maj, jag och mina vänner hade många mysiga picknicks, jag och L bodde på hotell, jag och mina vänner besökte Ellery Beach House. Det var verkligen en magisk månad!

Jag hade galet snygga naglar i juni, åt glass i mängder på Stikki Nikki, besökte Steam Hotell med mina underbara vänner och sen åkte vi till Halmstad och Karlskrona. På väg hem var vi med om en liten bilolycka och jag fick åka till akuten. Som tur var så klarade jag mig lindrigt!

I juli spenderade jag väldigt mycket tid på mysiga uteserveringar med vänner, vi tog verkligen vara på det fina vädret och den goda maten. Jag och L åkte till Santorini och hade en magisk resa! När jag kom hem åkte jag och mina vänner ner till Göteborg för att fira en vän. På bilresan ner fick jag i mig Quorn och låg och spydde i åtta timmar. Det var hemskt! Dagen efter var det som ingenting hände och då förstod jag att det är något som jag inte tål. Trotts de vi hade så roligt!

Augusti var en fullspäckad månad med en tjejresa till Gotland, herregud vad roligt vi hade! Min bror gifte sig med världens finaste tjej, jag började på kost och träningsschema och jag bytte jobb. Jag trodde att det skulle bli bra och roligt men det blev min mardröm… Jag mådde så dåligt av att jobba där!

Något som jag har längtat efter i så många år, jag flyttade hemifrån i September. Ingen var lyckligare än mig!

Oktober var också en fullspäckad månad för mig. Det var många resturang besök, en till magisk natt på Ellery och ytligare ett till bröllop.

Jag blev överraskad av L med en magisk resa till Paris i November. Vi gjorde precis allting man kan göra där och resan var magisk! Jag har väldens bästa pojkvän! Jag bytte jobb igen och började äntligen känna en känsla av att jag hittat rätt yrke där jag trivs och mår bra.

December herregud vilket bra avslut på året! Det var många mysiga middagar hemma, julbord med mitt nya jobb och med vänner. Flera födelsedagar med massa firande, julafton och en nyårs överraskning. L bokade en resa till Gotland där vi bodde en natt i en super mysig stuga och en natt på ett lyxigt hotell.

Gillar