Mördarpass..!

Igår efter praktiken gick jag hem och när jag kom hem var jag helt slut. Klockan var bara fyra men det var så mörkt ute att det var sjukt, det var som om det var mitt i natten. Jag var så trött och ville bara gå och lägga mig i ett varmt skönt bad men efter middagen bestämde jag mig för att åka till gymmet iallafall, stort! Jag körde ett tricepspass och jäklar vad jag tog i, längesen jag körde triceps så det var kul!

Efter mitt egna pass fanns det en pass som heter Dance fusion och jag bokade in mig på de också. Så jag körde alltså en timme själv och sen körde jag en timmes pass med alla andra. Wow vem är jag..?! Haha det har aldrig hänt att jag har kört två pass efter varandra. Det var skit jobbigt och jag kände att jag ville ge upp och gå hem flera gånger men jag körde till slutet.

Om jag får säga det själv så är jag ganska stolt över mig själv, jäklar vad duktig jag var! Jag belönade mig själv sen när jag kom hem med ett varmt bad och gröt med banan och kanel. Den gröten är så otroligt god ni måste prova! Efter det grympasset har jag bestämt att jag ska försöka gå på de eller något annat pass varje måndag. Tror ni jag kan hålla de?

Gillar