Must have

- Sol och dagsljus. Jag mår så himla bra av att få komma ut och se dagsljus men speciellt solen. Just nu känner jag att jag verkligen behöver sol, jag är så blek och trött ni förstår inte

- Träning. Jag har väldigt lätt för att känna mig ensam och mår väldigt lätt dåligt över de. Sen kan jag också få väldigt brutala dippar där jag bli deprimerad på 2 sekunder och det enda som hjälper då är att jag åker och tärnar eller träffar P. Jag vet att jag måste lära mig att vara ensam men nu har jag en period där det inte går.

- Sömn. Om jag inte får sova de timmar jag behöver sova blir jag helt förstörd. Jag blir ledsen, trött, irriterad och allt där i mellan.

- Rutiner. Det här kanske är lik punkten med träning men jag behöver rutiner för att må bra. Det behöver inte vara enligt ett speciellt schema men det måste helst vara så att jag har saker jag måste göra. Helst saker som gör att jag måste åka iväg och göra de. Då träffar jag folk och det är ett stort plus för mig!

- Bekräftelse. Wow jag är en tjej som är i stort behov av det. Jag tänker att jag ska skriva ett eget inlägg om det här eftersom att det är så stort ämne. Men som sagt så är jag i stort behov av det och om jag inte får tillräckligt mycket hamnar jag också i en slags dipp.

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh tack Kelly 😊
nouw.com/oliviamalm