Mycket på samma gång

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra just nu. Det känns verkligen som om allt börja falla på plats och att jag är påväg åt rätt håll. En känsla som jag har letat efter väldigt länge! Jag vet inte om jag nämnde det i tidigare inlägg men det har varit så mycket på samma gång under en längre tid vilket som har varit stressigt. Så ni kan ju tänka er vilken lättnad det är.

Nu i helgen ska jag flytta det sista från mig lägenhet till L´s lägenhet. Det är mycket jobb som ska göras men jag är bara taggad inför det. Så i helgen blir vi alltså officiellt sambos på riktigt?! Det känns så himla kul! Jag ska hyra ut min egna lägenhet till en underbar tjej och det känns också super bra.

Förutom flytten som händer i helgen ska jag på födelsedags middag imorgon. Jag och mina vänner ska fira att lilla jag har fyllt år. Det ska bli så kul och mysigt att få spendera lite tid med vänner. Om jag ska vara ärlig så var det ett tag sen som jag umgicks med mina vänner. Något som jag själv tycker är super tråkigt men som sagt, mycket har hänt och det har kommit i mellan.

På tisdag nästa vecka är min allra sista dag på Ica och jag är så redo och taggad på att börja på ett nytt jobb. Jag hoppas och tror verkligen att det kommer att bli toppen. Jag tror att ni alla kan räkna ut att jag behövde en förändring och att jag gjorde en väldigt stor sådan på kort tid. Nu kan det bara bli bättre!

Gillar