När jag ska flytta

Hej på er! Hur många av er har flyttat hemifrån? Jag bor fortfarande hemma och ja jag trivs väldigt bra med det. Men någon dag snart så vill jag ju flytta hemifrån och faktiskt bli vuxen på riktigt. Min åsikt är att man kan bo hemma så länge man vill och kan men så fort man har flyttat blir man vuxen på riktigt. Jag har inte direkt någon stress med det men jag känner att jag just nu står stilla och skulle kunna flytta för att vända sida. Gå in i ett nytt kapitel i mitt liv. Det här inlägget är skrivit tillsammans med ett företag som hyr ut förråd Stockholm. Att ha tillgång till ett eller flera förråd när man flyttar är ju guld värt. Då kan man ställa alla sina saker där och ta det i sin egna takt. Eller varför inte använda det som ett förråd om källaren är för liten. Jag vet att när det väl är dags för mig så kommer jag behöva hjälp. Hjälp från vänner och familj, det är ju så himla tungt och krävande. hur gjorde ni när ni flyttade? Tog ni allt på en och samma dag eller delade ni upp det?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Vi köpte allting nytt! Försökte hitta nya saker till en billig peng och sedan fick vi hjälp av familj med att bära in allting!
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt och vad snällt av din familj 😊
nouw.com/oliviamalm
sofiiaeklund
sofiiaeklund,
Vi köpte i princip allting nytt förutom soffa som jag fick köpa av min syster billigt! Mina förldrar hjälpte till att bära upp de stora sakerna. Men har snart bott här i ett år och har fortfarande en del småsaker att inhandla. Viktigt att bo in sig och inte bara hets köpa en massa grejer som sen kanske inte blir så bra ihop. Kram!
nouw.com/sofiiaeklund
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja men så är det ju vekrligen! Man ska köpa de man vill ha och det man tror passar in. Vad snällt av dina föräldrar hjälpte till <3
nouw.com/oliviamalm
beattriicee
beattriicee,
Skönt att bli färdig med flytten på en dag så jag flyttade direkt på en dag för att man är så taggad och orkar inte vänta, haha!
nouw.com/beattriicee
oliviamalm
oliviamalm ,
Verkligen, det hade ju varit så skönt att bara få det överstökat 😊
nouw.com/oliviamalm
elinga
elinga,
Jag har alltid flyttat på en dag med hjälp av min och sambons familj. När jag var tonåring då fick jag lite flyttahemifrån saker vid jul och födelsedag som man då kanske inte uppskattade men sen när man flyttade hade man nästan allt som t.ex. till köket osv. Så det var väldigt uppskattat sen under tiden har man köpt möbler och allt annat man vill ha såsom inredning osv. 😊

Håller med dig att man inte behöver känna stress av att flytta ut, om inte jag hade haft min kille som senare blev min sambo då vi flyttade till annan stad pga. studier då skulle jag tro att jag nog hade bott kvar idag hos familjen. Kram!
nouw.com/elinga
oliviamalm
oliviamalm ,
Så skönt att få de gjort! Det är ju verkligen en sån bra ide att önska sig saker i present och samla på sig saker. Ja det är så viktigt att inte stressa, jag förstår. Gud vad kul att flytta till en annan stad och plugga 😊
nouw.com/oliviamalm