Nu får det fan räcka!!

Jag såg en bild Snapchat då en vän till mig hade lagt ut en bild på sin story. Den här vänner hade lagt ut en bild på en tjej som var sönderslagen och blodet bara rann från hennes ansikte. De hade runnit ner på hennes vita tröja och som såg helt förstörd ut. Lite senare på kvällen såg jag också att Aftonbladet hade lagt ut bilder och historian bakom det hela. Där tjejen på bilderna också berättar precis vad som hänt.

Det visade sig vara så att den här tjejen hade vart ute på krogen med en vän och fetstat. Hon hade gått ut bara för att ha kul och dansa men allt slutade i katastrof. En man fick för sig att ta rätten till att ta på hennes kropp. Vilket som inte är okej. Mannen hade tagit henne på rumpan och sen fört handen mellan hennes ben. När hon kände det slog hon honom och försökte bli av med honom. Men mannen slog tillbaka. Tjejen vänner sig om till sin vän och säger att han hade slagit tillbaka, då tar mannen en flaska från baren och slår den mot hennes huvud. Han slår den så den träffar hennes ansikte och blodet sprutar. Eftersom att gärningsmannen är okänd har polisen lagt ner fallet.

Att det ska vara så himla svårt för vissa att förstå att min kropp är min kropp och den rör du inte, är för mig obegripligt. Jag kan inte förställa mig hur dum i huvudet vissa människor är.... Jag blir ledsen, arg och rädd när sånt här händer. Jag vill hjälpa andra tjejer där ute som hamnar i sånna här situationer men ändå så vill jag själv inte hamna i fel situation som skadar mig.

Om en person inte vill att du ska röra den måste man förstå de, man måste respektera och acceptera det! Jag fattar inte hur svårt det ska vara...! Hade du som gärningsman gjort samma sak mot din mamma eller dotter om det var hon på krogen som sa nej. Hade du då fört din hand mellan hennes ben och tagit en flaska och slagit den mot hennes ansikte. Krossat flaskan på hennes ansikte så brutalt att blodet sprutat? Bara för att hon sa nej... NEJ jag skulle inte tro de ditt psyko!!

Jag vet inte vad jag trodde men när METOO kampanjen kom trodde jag ändå att ni män där ute skulle inse hur äckligt beteende ni har/haft och att det måste sluta. Men tydligen inte, de fortsätter! På vilket sätt tror ni att ni har rätten till att ta på någon annans kropp på de sättet? På vilket sätt tror ni att ni skulle kunna äga oss? På vilket sätt tror ni att detta är okej?? Jag skulle mer än gärna vilja höra hur ni tänker för i mitt huvud går det inte ihop.

Mina tankar snurrar så snabbt just nu att jag knappt vet vad jag ska skriva. Ni som har läst min inlägg "Min syn på män" som ni kan läsa HÄR ni vet att jag inte tolererar att någon annan tar sig rätten att göra något mot ens vilja.

Som jag har förstått det har polisen lagt ner fallet då gärningsmannen var okänd. Hur kan de lägga ner fallet när det fanns vakter på plats som sett alla människor som var inne på krogen, det fanns antagligen övervakningskameror på krogen eller i närheten i området som skulle kunna fått honom på bild eller så skulle man bara kunna göra vad som helst!!

Sverige är kanske det mesigaste landet inom lag och dom, att man inte kan sätta ett straff på våldtäkter, sexuella övergrepp och misshandel är pinsamt. Att man som polis och ansvarig inom lagar kan acceptera att inte straffa sånna gärningsmän är konstigt. Jag hade inte kunnat jobba som polis om jag skulle släppa sånna gärningsmän fria var och varannan dag. Jag skulle inte känna mig trygg att sitta på kontoret och godkänna att en våldtäksman får gå fri och sen åka ensam hem. Never ever!! Det är dags att Sverige inför riktiga straff på sånna här brott!

Gillar

Kommentarer