Nytt hamburgare hack

Jag och Philip bestämde oss för att åka till Mall of Scandinavia idag. Vi strosade runt lite, lämnade in ett av mina smycken som gått sönder och sen åt vi. Vi åt på en resturang som heter Vigårda. Rekommenderar de starkt!

Ingen av oss hade ätit där förut så det var nytt för oss båda. Det var en trevlig miljö med olika bord allt från höga till låga stolar. Vi satt på de som var höga och det kanske inte var så där jättemysigt så om jag får spola tillbaka tiden hade jag valt att sitta vid de låga stolarna. Ett extra poäng får de för att det inte var sådär jobbigt hög musik, ni vet när man är tvungen att skrika för att den andra ska höra en.

Mat i sig var super god! Vi tog cheddar och bacon hamburgare med pommes. Burgarna smakade jättegott och pomesen var helt okej, det hann bli kalla tyvärr. Vi öste på med ketchup på pomesena och märkte att det var stark ketchup, vilket som inte är populärt. De borde stå på flaskan att de är starkt. Deras lilla sallad som var på sidan om var fräsch och god. Den kändes nästan lite nyttig!

De samlar ytligare pluspoäng för att det var ny stekta burgare och bacon. Hela kalaset gick på en billig peng också! Om man ska sammanfatta allt så var det snabbmat med kvalité, me like! Jag kommer garanterat äta där igen.

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,
va gott det såg ut 😋🌸
nouw.com/annakarlssons
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var sjukt gott!! 😊
nouw.com/oliviamalm
lisabakkland
lisabakkland,
åhh, vad gott!!! <3
nouw.com/lisabakkland
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var de också!! Rekomenderar starkt att gå dit <3
nouw.com/oliviamalm