Önskeinlägg del 1 - vårmode

"Åhh vad kul!! Skulle gärna se ett inlägg om vad du gillar för plagg och mode nu till våren ❤️ Kram"


Mitt första önskeinlägg kommer att handla om mode inför i vår, vad jag tycker är snyggt, hur kommer jag att klä mig och vem vet ens vad det är för mode i vår? Jag tycker att kläder är super kul och allt som har med mode att göra, jag kanske inte är proffs men jag älskar det ändå. I år har jag blivit förälskad i ljusa färger! Förut klädde jag mig alltid i svart och var bara i bekväm i det men nu har det bytts ut helt! Beige, vitt, brunt, rosa och benvit wow! Här är några bilder som jag blivit inspirerad av på Instagram, man kan helt klart se ett mönster!

Jag skulle kunna kopiera av allt det här och rocka sönder det! Gillar ni dessa färger?

På den senaste tiden har man kunnat se otroligt mycket pastellfärger eller bara generellt massa färg och jag gillar den trenden men skulle kanske inte bära den själv. Ett plagg här och där men inte mer än så. Som sagt jag gillar det enkelt, ljust och bekvämt. Detta är två helt olika stilar! Bilderna nedanför är pastell / färgmodet just nu, super coolt! Men skulle jag passa i det? Skulle jag kunna rocka det lika bra som Zennufer?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh så himla underbart inlägg!! Älskar att få inspiration såhär och beige är verkligen SÅ himla snyggt!! Kram ❤️
nouw.com/happym
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad glad jag blir att du tyckte om de! Men visst är det, min absoluta favorit färg just nu! <3 Om du har något mer önskeinlägg är det bara att hojta till
nouw.com/oliviamalm