Oskriven strumpregel

Hur kan du gå med svarta strumpor och vita skor?
Den frågan har jag fått X antal gånger och ingen förstår när jag förklarar. Det är som en oskriven strumpregel jag har. Tänk såhär, om du tar av dig dina skor när du är hemma hos någon, du har svarta jeans och vita strumpor. Ser det bra ut? Njaa inte i mina ögon. Det blir en för grov brytning. Då är det snyggare med svarta strumpor.

Om jag har ljusa jeans, vilka strumpor ska jag ha då?
Generellt tycker jag att om du har ljusa jeans ska du ha ljusa strumpor. Om du har svarta eller mörka jeans ska du ha svarta strumpor.

”Ljusa jeans, svarta strumpor och vita skor”
Det är ett absolut NO NO från min sida. De färgerna går liksom inte ihop... Det krockar!

Höga strumpor VS låga strumpor
Jag äger bara låga strumpor så från min sida säger jag låga alla dagar i veckan.

”Det är jättefult att ha svarta strumpor i vitaskor”
Det är egentligen en smaksak som bara en själv kan bestämma. Jag tycker de är fint och andra tycker det är fult. Alla är vi olika :)

Jag säger inte att alla ni som läser det här inlägget ska ändra er helt för att jag tycker en sak och ni en annan. Det här är ett tips till er från mig! Om ni gillar de använd de, om ni avskyr de använd de inte ;)

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,

haha EXAKT så argumenterar min pojkvän också!

nouw.com/deniseeelarsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att jag inte är ensam om att tänka så 😃
nouw.com/oliviamalm
Pernilla
,
Alltså, EXAKT SÅ! Det blir störningar i hjärnan om någon gör fel! Men livet börjar bli svårt med Happy Socks. randigt, färgglatt osv. Kan bli ännu mer fel om vederbörande inte har koll. Typ så fel att illamåendet kommer snabbare än du hinner säga kräksjuka!