Överraskning!!!

Det märks väldigt tydligt nu att jag tar vara på vädret och njuter av livet. Jag hittar på saker hela tiden, det är så pass mycket att jag inte har tid att blogga. Jag och Philip firade honom igår och Gud vad mysigt vi hade. Jag överraskade honom.

Dagen började ganska tidigt, jag vaknade vid 9.30 och fick lite smått panik över att jag vaknade så tidigt. Jag hade planerat att vi skulle sova ut. Men men vi vaknade, åt pizza till frukost/lunch, gjorde oss i ordning och sen åkte vi in till stan. Där gick vi i butiker Ofc! P köpte en vit jeansjacka och sen provade jag gyros för första gången. Det var faktiskt gott!

Efter att vi hade gått runt i butiker och fikat lite satte vi oss på Sergels torg trappan i solen. Det var så himla fint väder! Jag blir nästan lite chokad över hur Sverige levererar bra väder just nu.

Vid klockan 16 var det dags för bio. Vi såg Midnight Sun, Oherregud vad bra den var. Det var en film som fick en att tänka till. En liten tankeställare. Den var så bra, ni som inte har sett de måste se den!

När jag hade gråtit floder på bion och klockan började närma sig 19 var det dags för middag. Jag hade bokat bord på Griffins, en resturang som är gaaalet fin och de har god mat. Philip har aldrig varit där så jag tänkte att de skulle passa perfekt att gå dit då.

Hela dagen blev hur mysig som helst. Vi shoppade, fikade, gick på bio, promenerade, åt på resturang, han fick presenter och i slutet på kvällen åkte vi hem till honom. En av de bättre dagarna på länge faktiskt!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Vilken mysig dag!<3
nouw.com/amandasääv
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var super mysigt! Hoppas att din dag var bra också ❤️😊
nouw.com/oliviamalm
KellyEricsson
KellyEricsson,
Vilken fin klänning, vart är den ifrån? ❤️
nouw.com/kellyericsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Den är ett set från GinaTricot, tror jag köpte de för mer än två år sedan hehe <3
nouw.com/oliviamalm
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Men åh vilken undebar dag!!❤️
nouw.com/vägentillfriheten
oliviamalm
oliviamalm ,
Jaa! Det var super mysigt <3
nouw.com/oliviamalm