Pasta Bolognese

Gårdagens lyx middag blev Pasta Bolognese och herregud vad gott det var! L stod för matlagningen igår och ingen vart lyckligare än mig, jag älskar när han lagar mat. Som jag skrev i tidigare inlägg så jobbar jag otroligt mycket just nu och tyvärr så hamnar bloggen i andra hand. Därför har jag inte uppdaterat så mycket på senaste tiden. Jag ska försöka att bättra!

Här är alla ingredienser som vi använde oss av. Det är super enkelt och det går galet fort att laga! Något som är perfekt efter en låg dag på jobbet.

Klänning, Adoore.

Du behöver:

Matlagningsgrädde

Spagetti

Champinjoner

Vitlök

Silverlök

Salt & peppar

Köttfärs

Krossade tomater

Ost

Ruccola

Rött vin

Såhär gör du: Börja med att sätta på pasta vattnet och stekpannan på hög värme. När pannan börjar bli varm lägger du i hackad vitlök, lök, champinjoner och en skvätt rött vin. När pasta vattnet kokar lägger du i spagettin. Salta vattnet ordentligt! Efter de lägger du ner köttfärsen och steker den tills den är genomstekt. Sen är det dags att lägga ner krossade tomater och matlagningsgrädde. Glöm inte att salta och peppra efter egen smak! När du är nöjd med spagettin och köttfärsen är det dags att lägga upp på tallriken och toppa med ost och ruccola. Smaklig måltid!

Gillar