Planer framöver

Hej fina ni! Jag som älskar att planera har ju självklart redan några planer för kommande veckor men också inför i sommar. Gillar ni också att planera? Jag är en av de som planerar dagen, veckor, månaden men också flera månader i förväg. Främst för att jag vill ha något att se framemot men också för att jag älskar att hitta på spännande och roliga saker.

Mars: Jag, L och hans vänner ska åka till Åre i några dagar. Vi ska åka skidor, spela spel, njuta av ledigheten och bara vara. Jag har inte åkt skidor på kanske två år så det ska bli kul att se hur det går för mig.

April: L fyller år så jag har fixat en överraskning till honom, mer än så kan jag inte säga nu. Förutom att han fyller år så fyller även lilla jag år och vi har årsdag. Det kommer bli en hel del firande i april och det ska bli så kul!

Maj: Det är äntligen dags för att gå på Johanna Nordström show "Ring polisen" i globen. Jag har väntat så länge på det! Det blev tyvärr framflyttat på grund av Covid men nu blir det av. Det ska bli så kul, jag som avgudar den människan.

Juni: Jag kan knappt säga det utan att bli super exalterad!! Det är äntligen dags för Summerburst!!! Gud vad jag har väntat och längtat efter att det ska bli av. Det är också något som har blivit framflyttat på grund av covid. Det kommer att vara i Göteborg, jag och ett super stort gäng kommer att åka ner över helgen och jag tror inte att någon förstår hur taggad jag är! Jag och mina vänner ska också åka till Båstad och gå på Summer on. Jag har aldrig gått på Summer on så det ska bli super kul.

Juli: Stockholmsveckan på Gotland! Jag är så sjukt taggad på den veckan, det är första gången någonsin som jag är på Gotland just den veckan och jag kan knappt vänta.

Gillar