Planer, mål och löften

Nu inför våren vill jag sätta upp några planer, mål och löften att följa. Inte för att skapa någon slags press eller stress hos mig själv utan för att ha något att se fram emot eller sträva efter! Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag tycker det är viktigt att ha något att se fram emot, att få känna sig behövd och ha sina rutiner varje dag! Det jag tror är extra viktigt när man sätter upp mål eller planerar något är att inte ha för stora krav. Börja lätt och lagom så kanske man kan höja det och göra det lite klurigare och svårare med tiden.

Gammal bild från kamerarullen, har bildbrist men inte så länge till!

- Fota, jag skriver och säger ofta att jag ska bli bättre på det men det blir aldrig av. Så denna gång ska jag göra en plan på att fota minst fem bilder varje dag. Det behöver inte vara på något speciellt utan bara att jag tar bild på något som jag tycker verkar inspirerande eller fint. Då kommer jag aldrig att ha bildbrist!

- Äta nyttigare, jag har inget stopp när det kommer till mat. Jag kan äta hur mycket som helst oavsett om jag precis ätit mat. Vet att jag inte är ensam om det och varför inte försöka tillsammans?

Och på tal om mat kommer vi till nästa punkt

- Laga mer mat och baka mer, jag tycker att det är kul att stå i köket och prova nya recept men det händer inte så ofta. Nu blir min utmaning att försöka baka nyttigare. Min inspiration till de kommer att vara Hanna Licious. Hon har de bästa recepten på raw-efterrätter!

- Försöka bli frisk, hmm asså min kropp har gått igenom mycket på senaste tiden och jag börjar tröttna på det nu. Jag har varit sjuk fram och tillbaka sen november förra året och det tar på krafterna. Jag känner att jag aldrig hinner bli frisk innan jag blir sjuk igen. Att bli frisk kanske mina lite nyttigare matvanor kan hjälpa till med ;)

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Va fin du är! 🥰
nouw.com/aliciasmood
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh tack detsamma fina du <3
nouw.com/oliviamalm