Port Du Soleil

Nu kommer det att bli en heldel Göteborg inlägg, mycket tips och mycket prat om allt som händer här. För er som har missat det så är jag här med Cornelia, Mariina och Sofia. Så i det här inlägget tänkte jag tipsa om ett super mysigt ställe som är som en bar / nattklubb. Det heter Port Du Soleil och ligger på Nya Allén 11.

Deras miljö och inredning var så himla unik och fin! Det påminde mig så mycket om Bali. Så med andra ord så trivdes jag så bra där. Personalen var trevlig och stämningen var underbar! Kan det bli bättre?

Titta vad härligt! Såhär såg toaletten ut och handfatet var liksom badkaret. Det rann vatten från taket och tvålen fanns vid väggen. Verkligen foto vänligt och en rolig idé!

Vi beställde in pommes och något gott att dricka. Vi satt där i någon timme och bara lyssnade på musik och myste.

Jag skulle säga att det här stället verkligen var bra och det får 5/5 i betyg. Skulle kunna gå tillbaka dit varje kväll! Det påminner mig om ett ställe i Stockholm som hette Sommargården. Det var mitt favorit ställe men de stängde... Så om ni är i Göteborg borde ni verkligen gå hit!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
Åh men så mysigt 😍
nouw.com/hannativeskog
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja så himla härligt <3
nouw.com/oliviamalm
tinafalkestad
tinafalkestad,
Wow vad fint!! 😍 förstår att det får högsta betyg för de ser jättemysigt ut där, jättefin och speciell miljö ju😍❤️ Kram!
nouw.com/tinafalkestad
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var så himla härligt där! Vill tillbaka redan nu <3 Kram
nouw.com/oliviamalm