Positiva listan

Hej fina ni! Som jag har tjatat om att jag jobbar mycket nu och inte har tid för bloggen... Det ska jag verkligen sluta med och bara ta tag i det! Så därför kommer en liten lista på positiva saker, jag hittade listan på @msahakangas blogg. Nu kör vi!

Två positiva saker om mig själv: Jag är otroligt målmedveten och tar väldigt mycket eget ansvar. Det kanske låter som två tråkiga saker men jag själv tycker att det är bra. För mig är det viktigt att man vet vad man vill och att man tar ansvar för saker och ting.

Två positiva saker som jag ser framemot: Att få fira julen med min familj! Det ska bli så himla mysigt, längtar! Den andra saken är att jag ska fira mitt första nyår med L, det är något som jag verkligen ser framemot.

Två positiva minnen: Jag har verkligen haft ett underbart år, helt klart det bästa i mitt liv! Känns lite tråkigt att det snart är slut men jag hoppas att nästa år också är såhär bra. Men så därför vill jag välja två minnen från det här året. Jag skulle nog säga alla resor som jag har åkt på, trotts Covid hehe. Sen att jag flyttade hemifrån, så som jag har längtat!

Två positiva i hemmet: Får jag säga min inrening som en punkt? Haha jag börjar så småningom få i ordning allt som jag vill och jag är så nöjd. Den andra positiva saken måste vara min tvättmaskin! Det är så himla skönt att slippa gå ner till tvättstuga.

Två positiva intressen: Musik, det är verkligen något som är en del av mig och den jag är. Det kan vara allt i från att lyssna i lurar till att gå på konsert. Mode och inredning är också något som jag verkligen har ett stort intresse för.

Två positiva saker med min kropp: Jag är så otroligt tacksam över att jag är frisk, bortsett från några allergier och migrän. Men jag är nöjd med hela mig! Jag är stark, frisk och mår bra!

Gillar