Positiva tankar

Idag efter jobbet kände jag för att gå ut och gå en promenad, rensa tankarna och få lite tid för mig själv. Det var super skönt! Jag gick i en timme och kunde fortsätta hela kvällen.

Jag satte mig vid min favorit brygga eller vad jag ska kalla den och bara var. Tittade ut på vattnet och andades lugnt. Ibland måste man pausa livet, stanna upp och se vad man har framför sig. Det är super viktigt och helst ska vi göra det flera gånger om dagen. Vi matar våra hjärnor med information dygnet runt och den behöver en paus. Vi behöver en paus.

Nu när det är så himla mycket som händer runt omkring oss är det inte konstigt att man kan vara stressad, må dåligt eller känna att man inte räcker till. Jag tror att de är många som har liknande känslor och ingen är ensam. Vi alla går igenom det här tillsammans!

Som ni nu vet gör jag en utredning på sjukhus för astma, mina lungor och allergi för att ta reda på vad som är fel i min kropp. Jag har det även super stressigt på jobbet, värre än vanligtvis.

Någonstans mitt i allt det här ska jag också hinna umgås med familj och vänner, blogga, träna, ta hand om mig själv, plugga körkort, skratta och må bra, ge kärlek och tid till min älskade pojkvän och allt som livet har att erbjuda. Det är klart att allt krockar ibland och faller samman. Det blir helt enkelt för mycket... Det som händer i världen just nu påverkar oss alla nog mer än vad vi kan förstå.

Just nu känner jag så, de blir för mycket. Jag har verkligen super höga krav på mig själv och vill nå mina mål och drömmar. Men de kanske får vänta ett tag, de får jag lägga lite på hyllan nu och plocka fram sen. Senare när jag känner att livet inte är upp spolat i gånger tio.

Nu ska jag och jag tycker ni också ska försöka att tänka på positiva saker och göra saker som ni själva mår bra av. Ta en paus från mobilen och titta upp. Vad ser ni? Hur mår ni av att se er omkring? Hur vill ni må? Vad vill ni göra?

Gillar

Kommentarer