Q&A svar del 1

- Vad jobbar du med och vad är ditt drömyrke?

Jag jobbar som barnskötare på en förskola och mitt drömjobb är att kunna jobba heltid med mina sociala medier. Samtidigt som jag jobbar heltid med de skulle jag vill resa och utforska världens alla guldkorn. Jag vill inget mer än att resa!!

- Vad vill du jobba med, om vi låtsas som att sociala medier inte finns?

Då hade jag vilja jobba som advokat eller på en bank. Men vem vet det kanske är något som jag gör en vacker dag när jag känner mig färdig med att jobba med sociala medier!

- Skulle du just nu kunna leva bara på sociala medier?

Det ser olika ut varje månad för min del och ibland går det super bra och ibland går det mindre bra. Som det ser ut just nu skulle jag inte kunna leva på bara mina sociala medier men det är verkligen ett mål jag har. Om det skulle hända skulle jag verkligen vilja vara 110% säker på att jag har en stabil inkomst varje månad.

- Hur gör du för att nå ut till så många som möjligt?

Jag har nog inget direkt knep för de... Jag skriver om det jag anser är intressant, viktigt eller roligt och hoppas på att många ska se det och finna intresse i det. Ibland delar jag och säger i mina inlägg på instagram att det finns något nytt på bloggen men annars gör jag inget speciellt.

- Så kul med en frågestund! Var ser du dig själv om fem år? Vilka anser du är de viktigaste egenskaperna i en vän? Vilka är dina bästa och sämsta egenskaper?

Jag har inget roligt svar på frågan om vart jag ser mig själv om fem år. Det är det gamla vanliga svaret som de flesta har. Jag ska ha åkt på massor av härliga resor med både vänner och familj. Jag ser att jag har flyttat hemifrån och kanske bor med någon som jag tycker om lite extra. I den bästa världen så väntar jag på mitt första barn och har bytt jobb. Hos en vän är det super viktigt för mig att den har liknande humor som mig, är ärlig, snäll och spontan. Mina bästa egenskaper är att jag är rolig, ärlig, omtänksam, spontan och är lätt att göra med. Mina sämsta egenskaper är väll att jag är väldigt målmedveten och vet vad jag vill, tycker och tänker och det är många som inte kan hantera det.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så kul att få läsa dina svar och på så sätt få lära känna dig lite bättre! Jag ser fram emot del två <3

nouw.com/agnesmathilda
juliafalten
juliafalten,

Så roligt inlägg att läsa, bra frågor och bra svar!!🤍✨

nouw.com/juliafalten
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så kul att få ta del av dina svar och veta lite mer om dig<3

nouw.com/louiseedling
ebbabrage
ebbabrage,

Så roligt inlägg och kul att få lära känna dig lite bättre 💕

nouw.com/ebbabrage
Desireekujala
Desireekujala,

Åh så kul att läsa alla svar!! Alltid kul att veta mer om dig <3

nouw.com/desireekujala
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

intressant att se dina svar !! KRAM

nouw.com/vardagsarlighet