Q&A svar del 2

- Var i världen/Sverige vill du bo i framtiden? Vad gör du för att må så bra som möjligt? Kram 🥰

I Sverige vill jag gärna bo kvar i Stockholm och helst så skulle jag vilja bo mitt i smeten. Kanske Vasastan, Östermalm, Kungsholmen eller något liknande. Om jag skulle bo utomlands hade jag vilja bo i ett varmt land med god mat, blå himmel och trevligt folk.

- Vad roligt med frågestund! 😍 Jag har för mig att du var sugen på att flytta till egen lägenhet.Har du börjat letat boende och isåfall hur går det? ❤️

Vad kul att du tycker det! Ja det är helt rätt, jag fick ett erbjudande men jag tackade nej till den. Det var mycket som inte kändes rätt så jag valde att avstå. Så just nu letar jag och jag har en plan som jag hoppas håller i annars ska jag leta vidare. Men jag vill verkligen flytta hemifrån!

- Var kommer din första resa att gå när vi får börja resa igen? Vilken är din absoluta favoritprodukt inom skönhet? Kram!

Hmm svår fråga! Antingen kommer det att bli en enkel weekend till typ Paris eller så kommer det att bli en långresa till typ Australien. Jag vill verkligen resa och se världen, saknar det så mycket!! Just nu är mina favoritprodukter Emma S hudvård.

Vet att du drömmer om att flytta hemifrån, har du några planer på när och så? 😍

Som jag skrev ovanför så har jag en plan och hoppas på att den kommer att funka. Jag vill mer än allt flytta hemifrån nu men jag vet inte riktigt när det kommer att bli av.

- Om du fick drömma fritt - var i Stockholm skulle du vilja ha din första lägenhet?

Det skulle vara i stan på Östermalm eller i Vasastan!!

- Är du sugen på att börja plugga? I såna fall vad?

Jag skulle kunna tänka mig att börja plugga och då skulle det vara något som kan gynna mig i framtiden eller något som kan ge mig mitt drömyrke. Vilket som är advokat eller inom bank. Men jag har inga planer just nu på att börja plugga.

- Vilka är dina tre favorit sminkprodukter?

Jag kan bara välja två produkter då jag bara använder just två stycken sminkprodukter. Det är mascara och rouge. Båda två kommer från L'oreal Paris.

- Vilken är din favorit bok?

Det är helt klart After böckerna!!

- Vad har du för mål / tankar för januari 2021?

Jag ska jobba varje dag med både sociala medier och på förskolan, träna minst tre gånger i veckan, umgås med nära och kära, blir mer allmänbildad och fokusera på mig själv.

- Vilket var det senaste plagget du köpte?

I helgen köpte jag två nya kostymbyxor, en väska och en vinterjacka. Är det något ni skulle vilja se?

- Dejtar du någon?

Ja det kan hända :)

Gillar