Random tankar

- Jag är så trött på att alltid vara sjuk... Det känns aldrig som om jag hinner bli frisk innan jag blir sjuk igen och det gör mig galen. Jag ska bli bättre på att ta mina vitaminer, dricka mycket vatten och äta rätt. Min kropp behöver verkligen all hjälp den kan få. För er som missat de, jag hr varit sjuk sen i november fram och tillbaka

- Resa, resa, resa!! Åhh jag vill mer än allt bara packa mina väskor, ta mitt pass och åka härifrån. För att upptäcka och utforska världens alla små guldkorn. Det är som om det skriker inom mig, JAG VILL RESA! Hahah asså det är sjukt hur starka känslor jag har för just resa. Jag vill åka överallt och ingenstans.

- Dags för lilla mig att köpa en ny dator. Jag har haft min sen 2014 och jag tror att den kommer lägga av vilken sekund som helst... Dessutom är jag värd en ny dator då jag lyckats hålla denna vid liv i snart 6 år!

- Jag är beroende av Insta, oj oj oj vilken underbar app. Hahah jag pratar om det hela tiden men jag brinner verkligen för att fota, redigera och planera bilder. Så kul!

Gillar

Kommentarer