Så får du den bästa veckan

För mig är det super viktigt att förbereda inför en ny vecka och göra allt jag kan för att underlätta för mig själv. Ibland gör jag det mitt i veckan och ibland blir det på söndagar. Det beror på när jag har tid till att göra det. Jag gillar att ha koll på saker och aktiviter som händer, är ni likadana? Att ha koll har alltid varit min grej! Jag använder mig av olika kalendrar och för mig funkar det super bra. I det här inlägget tänkte jag dela med mig av mina bästa tips för att få en sån bra start som möjligt på en ny vecka. Ni behöver inte utse en speciell dag som ni gör detta på, hitta något som passar er bäst.

- Skriv ner allt som händer på ett papper, anteckningar eller i en kalender. Om du har en överblick på vad som händer vilken dag kan du planera din tid mycket lättare. När du ska jobba, ha tid till att träna, återhämta dig, umgås med nära och kära och så vidare.

- Om du tar med dig matlåda till jobbet kan du laga alla på söndagen eller på din fixardag/tid. Det kommer att ge dig tid till att göra andra saker och du slipper tänka på att göra en matlåda varje dag.

- Gör i ordning dina kläder kvällen innan eller se till så allt är rent och fixat på din fixardag/tid. Om du vet vad du ska ha på dig sparar du både energi och tid. I längden kommer det att gynna dig super mycket!

- Ha alla dina saker på ett och samma ställe. Till exempelvis ha din plånbok, nycklar, busskort och så vidare i en och samma låda så du inte tappar bort sakerna.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Jättebra tips! Gillar också att ha en bra överblick över allt som ska hända, då kan man liksom slappna av mer. Kram fina du <3

nouw.com/hilma
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Super bra tips!

nouw.com/sofiealkerud
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla bra tips! Jag älskar också att planera och ha koll på saker. Tycker alla dessa tips är så bra och jag mår som bäst när jag använder mig av dem <3

nouw.com/agnesmathilda
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

super bra tips !!

nouw.com/vardagsarlighet
shareegroovin
shareegroovin,

Åh så bra tips, och påminnelser! Lätt hänt att man glömmer bort dessa stunderna ❤️

nouw.com/shareegroovin
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Vill också alltid ha koll och ordning, kanske inte alltid blir så men försöker haha 😄 Väldigt bra tips!

nouw.com/notsoquiet
ebbabrage
ebbabrage,

Så bra tips!

nouw.com/ebbabrage
Desireekujala
Desireekujala,

Det första tipset är verkligen så bra!

nouw.com/desireekujala
sofiahaag
sofiahaag,

Åh håller så med!! Just det där med att fixa matlådor, lägga fram kläder och planera ens vecka!! Just nu jobbar jag bara på examensarbete så mina dagar ser väldigt likadana ut haha.. tyvärr! Men snart blir det skillnad och längtar till rutiner igen!!

nouw.com/sofiahaag
amaliev
amaliev,

Jeg gleder meg sånn til å starte i jobb igjen, og kan begynne å få slike rutiner! Organisering og planlegging er det beste jeg vet!😅🤩

nouw.com/amaliev