Så får du en underbar höst

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra men jag är väldigt trött! Som jag skrivit i tidigare inlägg så vet ni om att jag blir trött av höstvädret och nästintill lite deppig. Är jag ensam om det? Kan ni också känna så? Oavsett om jag är ensam eller inte om de så tänkte jag tipsa er om hur ni ska kunna göra hösten lite bättre.

Så hur gör man hösten underbar? Jo det finns några små knep som jag brukar göra och det är

- Klä dig varmt och avslappnat. Ha inte kläder som sitter tight och som är jobbiga. Dra på dig en mysig tröja, en snygg jacka och ett par sköna jeans. Du kommer vara hur snygg som helst och bekväm samtidigt.

- Drick något varmt varje dag. Typ te, varm oboy eller kaffe. Det älskar jag med hösten att man kan dricka något varmt närsomhelst. Det brukar jag inte kunna göra på sommaren då svettas jag ihjäl...

- Passa på att mysa, ha filmkvällar eller varför inte filmdagar med någon du gillar. Att bara vara inne med en bra film eller serie, en filt, tända ljus och en stor kopp te i handen. MYS!!

- Gå på dagspromenader. Eftersom att det blir så snabbt mörkt ute nu i höst ska man passa på att vara ute när det är ljust. Ta en promenad, det behöver inte vara den längsta eller jobbigaste. Klä på dig lite varmare träningskläder, stoppa i hörlurarna i öronen med en skön podd och njut av dagsljuset. Jag brukar må 110x bättre efter en sån promenad.

- Eller ja varför inte resa bort. Om du har möjligheten tycker jag verkligen att du ska passa på att åka bort ett tag. Alla behöver vi sol, blå himmel och värme. Jag är en av de som är i väldigt stort behov av de, om något skulle göra min höst underbar så skulle det vara en utomlands resa! Drömmigt värre!!

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Kelly 😊)
nouw.com/oliviamalm